Borgerlig bisættelse uden præst

Vi hjælper dig med en unik ceremoni

En borgerlig bisættelse er en mindehøjtidelighed uden præst eller anden religiøs leder. Derfor benyttes kirken heller ikke til ceremonien. En borgerlig bisættelse kan derimod afholdes i et kapel, hjemme hos en pårørende eller afdøde, i et forsamlingshus, et plejehjem, en have eller andre steder.

Hos Bedemand TRENSKOW kan vi hjælpe dig med at arrangere en bisættelse uden præst. Her hjælper vi dig med at skabe en unik, personlig og mindeværdig ceremoni, hvor I kan få sagt et smukt og værdigt farvel til afdøde.

Vi varetager alle praktiske opgaver i forbindelse med borgerlige bisættelser i vores lokalområde omkring Aalborg, Nørresundby og Vejgaard samt resten af Nordjylland.

Hvordan kan vi hjælpe med en borgerlig bisættelse?

Da en borgerlig bisættelse foregår uden præst og uden for kirken, er der flere ting, som skal planlægges og tages stilling til. Hvor skal højtideligheden afholdes? Hvem skal lede ceremonien? Hvor skal kisten eller urnen hen efterfølgende?

Vi kan være behjælpelige med forslag og svar på alle disse spørgsmål og mange flere. Og hvis det ønskes, kan bedemand også lede selve bisættelsen uden præst.

En borgerlig bisættelse eller begravelse kræver også mange af de samme overvejelser, som en traditionel kirkelig ceremoni. Vi kan derfor også hjælpe med at vælge blomster og andre dekorationer, kister og urner, salmer og sange og meget andet, der indgår i ceremonien.

Ønsker du selv at tilkendegive ønsker til egen bisættelse uden præst, så kan vi også hjælpe dig med at nedfælde dem i ’Min Sidste Vilje’.

Kontakt os og hør mere om bisættelse uden præst

Hvis du kunne tænke dig yderligere informationer om borgerlige bisættelser uden præst, så kontakt os gerne. Så kan vi også få en god samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at arrangere en mindehøjtidelighed efter dine og afdødes ønsker.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en bedemand?

Vores priser er fair og gennemsigtige, og der er ingen overraskelser.

Se vores priser og om du kan få begravelseshjælp.