Se vores udvalg og pris på urner og kister

Se vores store og bæredygtige udvalg og pris på urner og kister

I Trenskow Begravelsesforretning har vi et stort udvalg af danskproducerede kvalitetskister og urner.

For hver kiste, vi sælger, plantes et træ i Danmark. På den måde bidrager vores kisteleverandør også til at sikre naturen i Danmark.​

Her har du mange bæredygtige muligheder

I alt hvad vi gør, har vi hos TRENSKOW fokus på bæredygtighed.

Vi forhandler udelukkende dansk producerede kvalitetskister fra Fuglebjerg Kistefabrik. 

Fabrikken har stor omtanke for en bæredygtig produktion, og prøver hele tiden at optimere for at blive bedre og bedre. Kronen på værket hos Fuglebjerg Kistefabrik er den nye Orbit Nordic kiste, som populært sagt er lavet af papir.

Vores museums-urne, som er lavet af genbrugspapir, håndlavede danske urner i uld fra Uurna på Fyn, og de smukke Beyond Life urner, er nogle af de specialprodukter vi fører. Nature-urnen i plantebaseret fibre, er et mere traditionelt valg, som også er bæredygtigt.

​Kister

Stort udvalg af danskproducerede kvalitetskister og urner.

For hver kiste, vi sælger, plantes et træ i Danmark. På den måde bidrager producenten til at sikre naturen i Danmark.

Derudover kompenserer vi 100% for CO2 fra produktion og transport af kisten gennem vores støtte af Golden Standard projekter​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alle hvide og farvede kister er produceret af genbrugsspån og betrukket med papir, så det kun kræver et ganske tyndt og fint lag maling for at dække kisten.

Kistefabrikken har også indgået en aftale med Plant et træ. Initiativet går ud på, at store som små virksomheder i alle brancher bidrager til plantning af hurtigvoksende træer. Træerne optager og binder CO2, og projektet medvirker derfor til at reducere CO2-belastningen og gavner miljøet.

Et alternativ til den hvide kiste er bambuskisten. Bambus er den hurtigst voksende plante i verden og samtidig optager den mest CO2 af alle planter.

​Som prikken over i'et er alle kister hos TRENSKOW med polstring og opredning lavet af uld. Det betyder at vores kister er bæredygtig fra inderst til yderst.

Hos TRENSKOW er miljøhensynet ikke noget, du betaler ekstra for, men noget vi tager hånd om.​

Besøg Fuglebjerg Kistefabriks hjemmeside og læs mere om kistefabrikkens fokus på bæredygtighed​

Urner

Hvilken urne du bør vælge, afhænger af din smag og dit valg af gravsted. For urner, som skal i jorden, gælder særlige krav, så de ikke forurener.

​I Trenskow Begravelsesforretning guider vi dig, så du får valgt den urne, som passer dig og som samtidig opfylder alle de miljømæssige krav.

Valget af urne bidrager til at gøre afskeden mere personlig.

Hvad koster en bedemand?

Vores priser er fair og gennemsigtige, og der er ingen overraskelser.

Se vores priser og om du kan få begravelseshjælp.