Vi hjælper med dødsannoncer

Få støtte i det omfang du ønsker

Har du mistet en nærtstående ven eller et familiemedlem, og ønsker du i den forbindelse hjælp til at skrive og udgive en dødsannonce? Så hjælper vi hos Bedemand TRENSKOW dig gerne.

I en dødsannonce kan du formulere et fint og personligt farvel, som du herefter deler med omverdenen. Dødsannoncer kan desuden også indeholde informationer om mindehøjtideligheden, hvis du ønsker at give afdødes bekendte mulighed for at deltage.

Vi hjælper til ved dødsfald i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard og resten af Nordjylland. Foruden vores hjælp til dødsannoncer, kan vi også bistå dig i forbindelse med bisættelse og begravelse, valg af gravsted, gravsten, kister og meget andet. Vi hjælper dig i det omfang, du har brug for.

Udgivelse og deling af dødsannoncer

Hos Bedemand TRENSKOW hjælper vi også med at få din dødsannonce lagt ind på hjemmesiden afdøde.dk Hver annonce på afdøde.dk er sat op som en lille mindeside, hvor familie og venner kan tænde et lys, skrive et mindeord eller sende sine kondolencer til de nærmeste pårørende.

Fra afdøde.dk kan dødsannoncer også deles direkte på de sociale medier. Således sikrer du, at venner og bekendte i de øvrige landsdele også ser annoncen, hvis du ønsker at gøre opmærksom på en mindehøjtidelighed, eller hvis du vil dele din afskedshilsen.

Vi hjælper selvfølgelig også med indrykning af dødsannoncer i landsdækkende og lokale aviser, hvis du ønsker det.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig

Hvis du ønsker hjælp til at formulere eller udgive en dødsannonce, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du kan herunder læse nogle eksempler på dødsannoncer, vi har været behjælpelige med at få lagt ind på afdøde.dk og indrykket i aviser.

Hvad koster en bedemand?

Vores priser er fair og gennemsigtige, og der er ingen overraskelser.

Se vores priser og om du kan få begravelseshjælp.