Din bedemand i Hasseris

Vi er din erfarne bedemand i Hasseris.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Tryghed og ro

  • Erfaren vejledning

  • Personlig service

  • Gennemsigtige priser

  • Bæredygtigt udvalg

  • Alternative muligheder

Din bedemand i Hasseris skaber tryghed og ro

Har du brug for hjælp til en begravelse eller bisættelse? Eller vil kende din muligheder og hvad tingene koster? Du får svarene hos os.

Hos Bedemand TRENSKOW i Aalborg får du hjælp med alt, som vedrører bisættelsen og begravelsen. Før, under og efter højtideligheden - helt frem til skifteretten.

Vi kender Hasseris rigtigt godt og har mange gode samarbejdspartnere, som alle er specialister inden for deres felt. Sådan bliver du altid tilbudt den bedste rådgivning og vejledning og er i trygge hænder hos os.

Vi er Aalborgs professionelle bedemand på alle parametre. Lige fra dialogen med kirkegårdskontoret, præster, kordegne og lokal gravere over kistefabrikken til den professionelle lokale blomsterdekoratør og Aalborgs dygtigste specialister indenfor arveret og behandling af dødsboer.

Ydermere er vi Danmarks første, og foreløbigt også eneste, begravelsesforretning, som kompenserer 100% for CO2 aftrykket fra de bisættelser og begravelser, som vi hjælper med at arrangere.​

Familien Lilholt om bedemand Henrik Trenskow

Vi benyttede bedemand Henrik Trenskow i forbindelse med vores fars bisættelse. Vi følte os taget godt imod og var meget tilfredse med Henriks bidrag og arbejde omkring højtideligheden.

Mette, Tine, Kristian og Lars Lilholt

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kirke i Hasseris

Her kan du se billeder fra kirken i Hasseris.

Hvad koster en bedemand?

Vores priser er fair og gennemsigtige, og der er ingen overraskelser.

Se vores priser og om du kan få begravelseshjælp.