Kistedekoration og blomster

Kistedekorationer, smukke blomster og pynt fra Jonas Jensen

​Præstens tale - og blomsterne! De to ting husker man. Nogle gange er det blomsterne man husker bedst.

I Aalborg kreerer blomsterdekoratør Jonas Jensen, de smukkeste og mest mindeværdige dekorationer og buketter. Derfor er han min faste samarbejdspartner i alt som vedrører dekorationer og blomster til jeres højtidelighed

Blomster til begravelse og bisættelse

Om kisten skal pyntes med blomster i efterårets smukke brændt orange, dybe røde roser eller voluminøse blå hortensiaer, er en smagssag. Uanset jeres valg, er TRENSKOW garant for smukke mindeværdige blomster og dekorationer til jeres begravelse eller bisættelse.


Jonas Jensen BlomsterDesign er fast samarbejdspartner i alt som vedrører blomster og dekorationer.

Blomster-designerJonas Jensen, er kendt for sit eminente håndværk, sin fantasifulde og
sprudlende tilgang til sit arbejde og hans fantastiske blomsterkreationer. Sammensætningen af blomster og farvespil i Jonas' arbejde er et væsentligt bidrag til vores ønske om, at gøre jeres højtidelighed til en personlig og værdig afsked med jeres kære - til et minde for livet.

Blomster og bæredygtighed

Vi kender alle synet af de smukke vilde blomster, som står rundt på marker og i grøftekanter. Vi ved også godt, at når vi plukker dem, og sætter dem i vase, bliver de hurtigt triste og visne at se på.
Kistepynt og vilde blomster går desværre ikke så let hånd i hånd, som man skulle tro.

Hos TRENSKOW vil vi gerne give dig et reelt valg.

Jonas Jensen skaber derfor også gerne smukke alternative løsninger som en værdig erstatning for de traditionelle blomster. Det kan være med blomster fra jeres have eller måske ligefrem en dekoration med få blomster eller helt uden brug af blomster. Kun fantasien sætter grænser.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kistepynt og dekorationer fra Jonas Jensen blomster design

​Jonas Jensen er manden bag BlomsterDesign i hjertet af Aalborg.


Med Jonas hjertelige personlighed, hans store faglige kompetencer, blandet med en fantasifuld og sprudlende tilgang til arbejdet, skaber han de dekorationer, som er med til at gøre jeres afsked til et minde for livet.

Traditionelle kistedekorationer

Blomster og dekorationer er en smagssag. Derudover er kistepynt og dekorationer, for nogle familier, forbundet med stærke traditioner.

Med Jonas Jensens store viden om blomster, form- og farvevalg, kan vi levere kreative dekorationer af meget høj kvalitet, skabt efter jeres ønsker, som matcher valget af kisten.

Kranse og dekorationer

Traditionelt lægges en krans eller dekoration fra den nærmeste familie tættest på kisten i kirken eller kapellet. På kranse og dekorationer er der tradition for at sætte to båndender med en kort tekst. Som regel en lille sidste hilsen fra de nærmeste.

Ofte vælges en krans som matcher blomsterne på kisten, men man bestemmer selv. Der findes ingen regler på området. Heller ingen uskrevne.

Hvad koster en bedemand?

Vores priser er fair og gennemsigtige, og der er ingen overraskelser.

Se vores priser og om du kan få begravelseshjælp.