Din erfarne bedemand i Støvring

Vi kan skabe en personlig bisættelse eller begravelse i Støvring

Skal du bruge en personlig og professionel bedemand i Støvring, så kontakt os. Vi hjælper dig videre og besvarer dine spørgsmål.

Som bedemand og begravelsesforretning, der dækker området, har vi ofte glæden af at hjælpe med højtideligheder i Støvring.

Vi er hjælpsomme og har et godt lokalkendskab i Støvring og mange andre steder i Aalborg-området.​

Vi skaber smukke højtideligheder fra Støvring kirke

Henrik Trenskow har været bedemand siden 2015. Han åbnede i 2020 egen bedemandsforretning. Trenskow Begravelsesforretning dækker hele Aalborg-området - også Støvring.

Syd for Aalborg ligger den flotte, røde Støvring Kirke, som er en af de mange kirker i området, hvor vi kan arrangere højtideligheder.

Herfra og de mange andre smukke kirker i området omkring Vodskov kan vi som bedemand skabe personlige begravelser og bisættelser for den, der må sige farvel for sidste gang og jeres familie.

Vi hjælper også med højtideligheder uden for kirken og for andre religioner.​

Pia Haack Vadstrup

Henrik har var den perfekte Bedemand til min fars bisættelse. Stor ros til ham for hans arbejde. Han var ikke mindre end fantastisk. Min far døde i marts 2020 og min søster var død 3 år før, så det var stadig meget tæt på. Både jeg og min familie var virkelig berørt. Dertil kommer at det var under nedlukningen, der medførte alle mulige nye regler for bisættelser og begravelser.

Fik hurtigt fat i Henrik, som jeg havde fået anbefalet gennem en ven.

Der var rigtig god støtte hele vejen igennem, både til valg af kiste, urne mm, og hjælp til alle de nye regler på grund af Corona. En del aftaler var via telefon (på grund af Corona), men det gik virkelig godt, det var virkelig god personlig betjening. Henrik fik os guidet igennem alle valg, og nye regler for bisættelser og forsamlings restriktioner. Det var en kæmpe stor hjælp. Min familie og jeg følte os virkelig trygge i hele forløbet.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kirke i Støvring

Her kan du se billeder fra kirken i Støvring.

Hvad koster en bedemand?

Vores priser er fair og gennemsigtige, og der er ingen overraskelser.

Se vores priser og om du kan få begravelseshjælp.