Din lokale bedemand i Svenstrup

Lad os skabe en personlig bisættelse eller begravelse i Svenstrup

Som bedemand og begravelsesforretning der dækker området, har vi glæden af at hjælpe med højtideligheder i Svenstrup.

Vi har ro, nærvær og er hjælpsomme med et godt lokalkendskab i Svenstrup og mange andre steder i Aalborg-området.

Leder du efter en erfaren og personlig bedemand i Svenstrup, så kontakt os. Vi hjælper dig videre og besvarer dine spørgsmål.​

Smukke begravelser fra Svenstrup og Ellidshøj kirke

Henrik Trenskow har været bedemand siden 2015. Han åbnede i 2020 egen bedemandsforretning. Trenskow Begravelsesforretning dækker hele Aalborg-området - også Svenstrup.

Svenstrup Kirke var i middelalderen viet til Sankt Morten og er opført i romansk og sengotisk. I kirken står en gravsten over Niels Kaas og Johanne Marie Kragelund.

Ved den smukke kirke står også en mindesten for Skipper Clement, der var leder af en folkelig opstand mod højadelen og støttede Christian 2. Stenen er rejst af borgere i Svenstrup i 1924.

Fra den og de andre smukke kirker i området, kan vi skabe personlige begravelser og bisættelser for dem, der må sige farvel for sidste gang.

Vi hjælper også med højtideligheder uden for kirken og for andre religioner.

Pia Haack Vadstrup

Henrik har var den perfekte Bedemand til min fars bisættelse. Stor ros til ham for hans arbejde. Han var ikke mindre end fantastisk. Min far døde i marts 2020 og min søster var død 3 år før, så det var stadig meget tæt på. Både jeg og min familie var virkelig berørt. Dertil kommer at det var under nedlukningen, der medførte alle mulige nye regler for bisættelser og begravelser.

Fik hurtigt fat i Henrik, som jeg havde fået anbefalet gennem en ven.

Der var rigtig god støtte hele vejen igennem, både til valg af kiste, urne mm, og hjælp til alle de nye regler på grund af Corona. En del aftaler var via telefon (på grund af Corona), men det gik virkelig godt, det var virkelig god personlig betjening. Henrik fik os guidet igennem alle valg, og nye regler for bisættelser og forsamlings restriktioner. Det var en kæmpe stor hjælp. Min familie og jeg følte os virkelig trygge i hele forløbet.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kirke i Svenstrup

Her kan du se billeder fra kirken i Svenstrup.

Hvad koster en bedemand?

Vores priser er fair og gennemsigtige, og der er ingen overraskelser.

Se vores priser og om du kan få begravelseshjælp.