Begravelsesforretning & bedemand Trenskow

Vi er din lokale begravelsesforretning og kan hjælpe dig med at skabe en personlig afsked

Efter mange års arbejde som bedemand og en uddannelse i Danmarks største begravelses-forretning, kan jeg hjælpe jer til en god, tryg og personlig afsked med jeres kære.

DERFOR ER JEG BEDEMAND

En dygtig bedemand udviser ro og nærvær, er empatisk, hjælpsom og har et godt lokalkendskab.

Men lige så vigtigt er det at have et åbent sind og en sans for detaljen. Derfor er jeg Bedemand.​

Alle fortjener en værdig afsked med livet​

HENRIK TRENSKOW

Indehaver, uddannet bedemand i 2015.

Mit udgangspunkt som bedemand, og for vores samtale, er en dyb respekt for det levede liv og den sorg, man naturligt befinder sig i, når man har mistet en af sine kære.

For mig handler det om at skabe tryghed og ro omkring jer, så I midt i sorgen får truffet de gode beslutninger omkring den sidste afsked.

LEA HENRIETTE SCHLANDER

Uddannet bedemand. Assistent hos Bedemand TRENSKOW.


Lea har tidligere arbejdet som portør på Aalborg Universitetshospital og blev i 2019-20 uddannet bedemand.
I den svære situation som opstår, når man mister en nær slægtning, er det vigtigt for mig at skabe tryghed for familien.

Det betyder meget for mig at lytte til de pårørendes ønsker, så jeg bedst muligt kan bidrage til en værdig afsked.

HENRIK KLOVNHØJ

Bedemandsassistent hos Bedemand TRENSKOW.

Henrik Klovnhøj har været bedemandsassistent siden december 2020.

Du møder Henrik Klovnhøj i forbindelse med ilægning og højtideligheden, hvor Klovnhøj assisterer med blomster, rustvognskørsel o.a.

Personlig rådgivning fra en erfaren, uddannet bedemand

En personlig kontakt mellem bedemanden og de pårørende er afgørende for tilliden. Derfor foretrækker jeg, når det er muligt, at den første samtale finder sted i pårørendes eller afdødes hjem, hvor I er i trygge rammer og føler jer hjemme.

Livet er unikt. Der er ikke to liv, som leves ens. Derfor er mit udgangspunkt som bedemand, og for vores samtale, en dyb respekt for det levede liv og den sorg, man naturligt befinder sig i, når man har mistet.

For mig handler det om at skabe tryghed og ro omkring jer, så I midt i sorgen får truffet de rigtige beslutninger og får taget en personlig afsked med jeres kære. En værdig afsked - et godt minde.​

Tryghed hele vejen igennem forløbet

Bedemanden er de pårørendes praktiske hjælp og støtte, som sørger for, at den afdødes og de pårørendes ønsker til bisættelsen og begravelsen bliver opfyldt.

Hos TRENSKOW får du hjælp med alt, som vedrører bisættelsen og begravelsen. Før, under og efter højtideligheden - helt frem til skifteretten.

Pia Haack Vadstrup

Henrik har var den perfekte Bedemand til min fars bisættelse. Stor ros til ham for hans arbejde. Han var ikke mindre end fantastisk. Min far døde i marts 2020 og min søster var død 3 år før, så det var stadig meget tæt på. Både jeg og min familie var virkelig berørt. Dertil kommer at det var under nedlukningen, der medførte alle mulige nye regler for bisættelser og begravelser.

Fik hurtigt fat i Henrik, som jeg havde fået anbefalet gennem en ven.

Der var rigtig god støtte hele vejen igennem, både til valg af kiste, urne mm, og hjælp til alle de nye regler på grund af Corona. En del aftaler var via telefon (på grund af Corona), men det gik virkelig godt, det var virkelig god personlig betjening. Henrik fik os guidet igennem alle valg, og nye regler for bisættelser og forsamlings restriktioner. Det var en kæmpe stor hjælp. Min familie og jeg følte os virkelig trygge i hele forløbet.

​Med mine gode samarbejdspartnere, som alle er specialister inden for deres felt, sikrer jeg, at du altid bliver tilbudt den bedste rådgivning og vejledning, og at planlægningen af højtideligheden og den svære afsked, er i de tryggeste hænder. Fra dialogen med kirkegårdskontoret, præster, kordegne og lokal gravere over kistefabrikken, som producerer og leverer danskproducerede kvalitetskister og urner, vores professionelle lokale blomsterdekoratør og stenhuggeri, til samarbejdet med en af Aalborgs dygtigste specialister indenfor arveret og behandling af dødsboer.

Fokus på de miljørigtige løsninger

Midt i sorgen er bæredygtighed ikke det, der naturligt fylder mest, hos os mennesker. Det ved jeg fra mig selv.

Miljøhensyn og bæredygtighed skal ikke være en bekymring, som fylder, for de pårørende midt i afskeden med et kært og elsket familiemedlem. Det ansvar bør bedemanden tage på sig.​

Netop derfor har TRENSKOW særlig fokus på den grønne omstilling i vores sortiment og daglige arbejde.​Vi har alle et ønske om, at den verden vi giver videre til vores børn og børnebørn, bliver så grøn og frugtbar, som overhovedet mulig, og vi bidrager hver især i det daglige det bedste vi kan.

Hos TRENSKOW er den grønne omstilling ikke noget, du betaler ekstra for, men noget vi tager hånd om.

Hvad koster en bedemand?

Vores priser er fair og gennemsigtige, og der er ingen overraskelser.

Se vores priser og om du kan få begravelseshjælp.