Din bedemand Aabybro

Lad os hjælpe med personlige bisættelser og begravelser i Aabybro

Aaby Kirke og Aabybro-området er velkendt for os. Som bedemand og begravelsesforretning med base i Aalborg, har vi glæden af at hjælpe med højtideligheder i Aabybro.

Leder du efter en professionel og personlig bedemand i Aabybro, så kontakt os.

Vi besvarer dine spørgsmål og hjælper dig videre. Hos os får du service gennem hele forløbet.​

Smukke højtideligheder i Aaby kirke

Hos Bedemand Trenskow har vi kendskab til traditionerne i Aaby Kirke og et godt forhold til kirkens ansatte. Det giver os de beste forudsætninger for at hjælpe i Aabybro.

Aaby Kirke er byens hyggelige kirke. På kirkegården står en bøg med en spændende historie. Træet springer i øjnene mellem kirkeskibet og koret på nordsiden. Kronen breder sig smukt ind over taget. Træet kaldes 'Komtesse-bøgen'.

Fra den smukke kirke og i skyggen af det smukke bøgetræ , kan vi skabe personlige begravelser og bisættelser, for dem der siger farvel til Aabybro for sidste gang. Bedemand Trenskow har et godt forhold til præsterne i Aaby Kirke og besøger ofte kirken i forbindelse med musikalske arrangementer o.lign.

Vi hjælper også med højtideligheder uden for kirken og for andre religioner.​

Pia Haack Vadstrup

Henrik har var den perfekte Bedemand til min fars bisættelse. Stor ros til ham for hans arbejde. Han var ikke mindre end fantastisk. Min far døde i marts 2020 og min søster var død 3 år før, så det var stadig meget tæt på. Både jeg og min familie var virkelig berørt. Dertil kommer at det var under nedlukningen, der medførte alle mulige nye regler for bisættelser og begravelser.

Fik hurtigt fat i Henrik, som jeg havde fået anbefalet gennem en ven.

Der var rigtig god støtte hele vejen igennem, både til valg af kiste, urne mm, og hjælp til alle de nye regler på grund af Corona. En del aftaler var via telefon (på grund af Corona), men det gik virkelig godt, det var virkelig god personlig betjening. Henrik fik os guidet igennem alle valg, og nye regler for bisættelser og forsamlings restriktioner. Det var en kæmpe stor hjælp. Min familie og jeg følte os virkelig trygge i hele forløbet.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kirke i Aabybro

Her kan du se billeder fra kirken i Aabybro.

Hvad koster en bedemand?

Vores priser er fair og gennemsigtige, og der er ingen overraskelser.

Se vores priser og om du kan få begravelseshjælp.