Vi er din bedemand i Nibe

Vi skaber personlige bisættelser og begravelser i Nibe og omegn

Skal du bruge en personlig og professionel bedemand, som kender til de lokale forhold i Nibe og omegn, så kontakt os. Vi hjælper dig hele vejen.

Fra vores base i Gug og vores forretning i Aalborg Midtby, dækker vi også området i, og omkring, Nibe

Vi har et særligt godt forhold tili Nibe, Vokslev, Frejlev, Sønderholm og Nørholm samt et personligt kendskab til præsterne og kirkernes personale.​

Vi kan hjælpe dig med begravelser og bisættelser fra kirkerne i Nibe og omegn

Henrik Trenskow har været bedemand siden 2015. Han åbnede i 2020 egen bedemandsforretning. Trenskow Begravelsesforretning dækker hele Aalborg-området - også Nibe.

Vest for Aalborg, syd for fjorden, ligger Nibe og den flotte, hvide Nibe kirke med de smukke kalkmalerier. Herfra og fra de mange andre smukke kirker i området skaber vi personlige begravelser og bisættelser for dem, der må sige farvel for sidste gang.

I Nibe Sogn har vi et særligt personligt og godt kendskab til præster og kirkernes øvrige ansatte.

Vi hjælper også med højtideligheder uden for kirken og for andre religioner.​

Pia Haack Vadstrup

Henrik har var den perfekte Bedemand til min fars bisættelse. Stor ros til ham for hans arbejde. Han var ikke mindre end fantastisk. Min far døde i marts 2020 og min søster var død 3 år før, så det var stadig meget tæt på. Både jeg og min familie var virkelig berørt. Dertil kommer at det var under nedlukningen, der medførte alle mulige nye regler for bisættelser og begravelser.

Fik hurtigt fat i Henrik, som jeg havde fået anbefalet gennem en ven.

Der var rigtig god støtte hele vejen igennem, både til valg af kiste, urne mm, og hjælp til alle de nye regler på grund af Corona. En del aftaler var via telefon (på grund af Corona), men det gik virkelig godt, det var virkelig god personlig betjening. Henrik fik os guidet igennem alle valg, og nye regler for bisættelser og forsamlings restriktioner. Det var en kæmpe stor hjælp. Min familie og jeg følte os virkelig trygge i hele forløbet.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kirke i Nibe

Her kan du se billeder fra kirken i Nibe.

Hvad koster en bedemand?

Vores priser er fair og gennemsigtige, og der er ingen overraskelser.

Se vores priser og om du kan få begravelseshjælp.